Fokuspahalsa.se © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

 

 

Fokus på Hälsa  i - Stockholm - Vikbolandet - och  Vitalkunskap

Ge bort en behandling - ett presentkort eller förbetala 10 ggr för att få rabatt
  

 

Ge bort en behandling – en uppskattad present!

Unna din partner, vän, kollega, syster, pappa eller annan när och kär en stunds välbefinnande, avkoppling och tid bara för sig själv.

Fokus på Hälsas erbjuder en behandling skräddarsydd efter kundens behov samt personlig coaching och rådgivning. Öka välbefinnandet i livet genom att få stöd och vägledning från proffs på området.

Presentkort finns i valörerna
300, 500, 700 kr, 1000 - valfritt belopp därutöver eller klippkort à 5 ggr/10 ggr.
Vid köp av klippkort à 10 ggr ges 10% rabatt.

Du kan beställa presentkorten via telefon +46(0)8 877979 mån-tisd kl 8-8.45 - övrig tid lämnar du ett medelande så ringer vi upp, eller e-mail presentkort@fokuspahalsa.se . Betala in på bg 5860-4190 och ange adress så skickar vi presentkortet omgående per post.

Presentkorten gäller för valfri behandling på Fokus På Hälsa md med inlösning innom 12 månader från att det utfärdats.

Varför vänta..... på att komma i form eller att hitta lösningar på dina behov titta in till oss, så hjälper vi dig att komma igång....

Till oss på FOKUS PÅ HÄLSA är alla välkommna. 

Hit kan Du komma och finna de terapier som är med och skapar en god grund för bättre hälsa, utan att hålla måttet. Du är själv med och skapar/tar fram ett program eller en behandling som möter de behov/mål du själv har önskan om.

För din förening, arbetsplats eller kamratgrupp, kan vi hålla föredrag eller ordna en kom i form grupp, skräddarsydd efter behov.