Fokuspahalsa.se © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

 

Fokus på Hälsa md 

 

  

 

Behandlingar/Terapier/Tester 

Måndagar/Tisdagar mellan 8.00-8.45  på tel: 08-87 79 79

Här kan du   tid på Bokadirekt.

Priser och villkor - vid behandling

Förinformationsbrev - inför möte

 

NÄRINGSMEDICIN - IFM 
Vitaminer, mineraler och övriga näringsämnen
Homeopati
Kost & Diet
Avgiftning och behandlingsprogram
Hårmineralanalys Hårmineralanalys - HMA
Fria radikaler test - FRAS
Blodgrupering
Imupro - födoämnesallergi test - blodanalys
 
ÖRTMEDICIN (Fytoterapi)
 
IRIS-/ÖGONDIAGNOSTIK
 
Kinesiologi Kinesiologi
Käkledsbehandling
Syftet med denna kinesiologiska behandling är att få spänningar att släppa i anslutning till käkleden. Metoden är verkningsfull vid problem med tandgnissling, dysfunktioner i käkleden pga. muskelspänningar, tinnitus, spänningshuvudvärk, yrsel, migrän mm.
 
Stress och obalanser
Genom så kallad manuell muskeltestning hittas stress, obalanser och blockeringar.
Kropp och själ stärks och återfår sin balans. Behandlingen är oftast mjuk och behaglig och stärker kroppens energier.
 
Ordet kinsiologi kommer från grekiskan och betyder rörelselära. Kinesiologin arbetar med olika terapier för att återställa rytmen och balansen i kroppen t ex stimulering av akupunkturpunkter, sacrokraniell terapi, bäckenbehandling, behandling av ileocekalklaff, käkledsbehandling, triggerpunkter, öronakupunktur, motoriska reflexer m.m.
 
 
 
Zonterapi och Reflexologi
 
Är en gammal metod av självläkning av kroppen. Zoner/Reflexer finns under och på fötternaoch andra ställen av kroppen. 
När en störning uppträder i ett organ eller område av kroppen så är motsvarande område på fötterna och kroppens reflexpunkter mycket känsliga för tryck.
Genom massage av dessa zoner försöker man återställa den normala funktionen i organet eller problemområdet
 
Reflexologi är en vidareutvecklad form av Zonterapi där reflexonsystem över hela kroppen kan behandlas.
En fantastiskt behandlingsmetod där fötter och ben, öron och övriga delar av kroppen behandlas med tryck och massage. Med hjälp av zonterapi kan kroppen uppnå en självläkning. Jag behandlar bla.luftrörsproblem, matsmältningsbesvär, obalans i organ, deppression, sömnproblem och hormonella störningar.
 
Effektiv behandlingsmetod där fysiska liksom mentala besvär kan behandlas. Detta sker framför allt via reflexzoner på fötter och ben, men öron, händer förekommer.
 
Hos personer där zonterapin blir för kraftfull, exempelvis vid låg vitalitet, utbrändhet, långvarig medicinering och även vid långvarigt kroniska sjukdommar är Strykningterapin ett bättre val. Strykningsterapin följer akupunkturens tänkande i meridianer och energiflöde. Behandlingen utförs på fot och underben.
 
Finns även att köpas som 5 ggr (10% rabatt) eller 10 ggr (10% samt 1 extra behandling i sensei - infraröd värmebehandling) paket.
 
 
Öronakupunktur  och Öronljusbehandling
 
Öronakupunkturen är ett utmärkt komplement till Zonterapin, eller som en egen behandling. Öronakupunkturen är bra till avvänjning tex vid rökstopp, bantning, smärtlindring vid akuta, subakuta och kroniska tillstånd, även vid hormonobalanser och sköldkörtelproblem.
 
Öronakupunktur kan hjälpa mot Olika typer av smärta så som rygg, axel, nacke, led och muskel värk Spänningar typ migrän och spännings huvudvärk Allergier & eksem Trötthet Nedstämdhet Depression Stärkning av immunförsvaret Gynekologi och menopaus Beroende problem, mat, alkohol, droger, tobak
 
Enligt en studie på KS (Karolinska Sjukhuset), fann man att halterna av endorfiner, kroppens egna morfiner, och av serotonin, en signalsubstans som påverkar sinnesstämmningen och välmåendet, ökade vid öronakupunktur.
 
Bioenergimassage - Ortobinomi - Rouling
 

Dr Bach blomstermedel

 
Samtal (stöd-/personlig utveckling)
Kurser & föreläsningar - för klienter och företag
Livstilskonsult med hembesök
 
Arbetar med testade och kvalitetssäkrade
Vitamin-/mineraltilskott, näringstillskott från Alpha-Plus.
Samt produkter från Holistics, m.fl.
 
Böcker  för eftertanke och ett friskare liv
 
Priser och villkor - vid behandling
 
Företag/friskvård - avdrag/subvention
 
 
 
 
                    
 

Varför vänta..... på att komma i form eller att hitta lösningar på dina behov titta in till oss, så hjälper vi dig att komma igång....

Till oss på FOKUS PÅ HÄLSA är alla välkommna. 

Hit kan Du komma och finna de terapier som är med och skapar en god grund för bättre hälsa, utan att hålla måttet. Du är själv med och skapar/tar fram ett program eller en behandling som möter de behov/mål du själv har önskan om.

För din förening, arbetsplats eller kamratgrupp, kan vi hålla föredrag eller ordna en kom i form grupp, skräddarsydd efter behov.

Om du vill veta mer om våra olika terapeuter och terapier, finns det på vår sida                                                www.fokuspåhälsa.se

        för att komma dit - behöver du en webläsare som söker på svenska.

 


Ett sunt levene med ett äpple om dagen, gott för hälsan och för magen.Flera av våra terapeuter arbetar med hälsokoncept, där kost, diet och näringsterapi är en grund i behandling.

Om så önskas; har iv individuell utformning av kost, diet och näringstillskott i konsultation vid övrig behandling.